Steun de Dierenambulance

Elk dier kan rekenen op onze dierenambulance.
Wat fijn dat wij kunnen rekenen op uw hulp!

Elke dag zijn er tientallen dieren in nood. De vrijwilligers op de Hokazo dierenambulance zijn dag en nacht in touw om deze dieren te helpen. Ze verlenen eerste hulp aan zieke en gewonde dieren, halen gevonden dieren op en vervoeren ze naar de dierenarts of een gespecialiseerd dierenopvangcentrum. Onze 2 dierenambulances rukken jaarlijks zo’n 2.500 keer uit om dieren in nood te redden. De ambulance rijdt voor honden en katten, maar bijvoorbeeld ook voor vogels, reptielen, konijnen, egels en wilde dieren. Steun ons! We zijn blij met elke gift!

Eenmalige gift
Via Tikkie kun je direct een bedrag aan ons doneren of klik hier voor de online donatiemodule. Je kunt je bijdrage ook overmaken op bankrekening NL40INGB0668967463, ING Bank te Wijchen ten name van Stichting Hokazo, onder vermelding van ‘schenking dierenambulance’.

Word vriend van Hokazo
Vind jij ook dat dieren in nood gered moeten worden en een goede verzorging en liefdevolle opvang verdien? Steun ons dan en word Vriend van Hokazo! Dankzij de steun van Vrienden hebben we al heel veel dieren gered en kunnen herenigingen met hun eigenaar of op een andere manier een mooie toekomst kunnen geven.

Voor slechts € 5,00 per maand ben je al ‘Vriend van Hokazo’. Doe je mee? Klik hier

Gratis sponsoren
Met SponsorKliks kun je een financiële bijdrage leveren aan de dierenambulance van Stichting Hokazo, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd, koop iets bij een online winkel zoals Bol.com of Zooplus of regel je vakantie via Booking.com en Hokazo ontvangt hiervoor geld. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan namelijk naar onze stichting. En nogmaals, het kost je niets extra! Klik op het icoontje hierboven om naar onze pagina door te gaan, en veel shopplezier!

Geven met belastingvoordeel
Wil je maximaal profiteren van het belastingvoordeel over al je schenkingen aan Hokazo? De fiscus maakt het heel aantrekkelijk. Met periodiek schenken is een deel van het giftbedrag aftrekbaar van de belasting. Het percentage is afhankelijk van je inkomen. Door slim om te gaan met dit belastingvoordeel kun je het donatiebedrag verhogen. Bruto geef je meer, maar netto blijf je hetzelfde betalen. Voordeel is dat Hokazo nog meer dieren in nood kan helpen. Dit is mogelijk omdat Hokazo de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) heeft. De schenking moet ten minste 5 jaar lang een jaarlijks gelijk bedrag betreffen. Hokazo hanteert voor deze periodieke schenkingen een minimum bedrag van € 60,- per jaar.

De schenking wordt vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst. Zowel jij als Hokazo moet in het bezit zijn van een exemplaar om deze eventueel aan de belastingdienst te kunnen overleggen.

Omdat het niet meer nodig is om een notaris in te schakelen, kun je de overeenkomst voor een periodieke gift downloaden. Deze overeenkomst dien je in tweevoud volledig in te vullen, te ondertekenen en af te geven of op te sturen naar:

Dierenopvangcentrum Hokazo
T.a.v. M. Mastenbroek
Lange Goorstraat 6
5406 XE Uden

Zodra wij de overeenkomst ontvangen hebben, tekenen wij de overeenkomst en sturen 1 exemplaar naar je terug.
Klik hier om de overeenkomst te downloaden