Wat doen wij?

Al jaren rijdt dierenambulance Hokazo rond in de gemeentes Bernheze, Boekel, Boxmeer, Cuijk, Grave, Meijerijstad, Mill en St. Hubert, Sint Antonis en Uden. Wij zijn 24/7 bereikbaar en elk dier kan rekenen op onze hulp!

Elk dier kan rekenen op onze hulp

Voor dierenopvangcentrum Hokazo bestond reed er al een dierenambulance rond in regio Veghel en Uden. Bij de oprichting van dierenopvangcentrum Hokazo hebben de dierenambulance en het dierenopvangcentrum de handen ineen geslagen. Zo ontstond in 1997 stichting Hokazo, bestaande uit een dierenopvangcentrum èn een dierenambulance.

Ongeveer 30 vrijwilligers zetten zich het jaar rond 24 uur per dag, 7 dagen per week in voor de dieren. De vrijwilligers zetten zich met grote betrokkenheid in voor alle dieren die hulp nodig hebben. Elk dier uit onze regio kan rekenen op onze hulp. Van salamander tot das, van konijn naar hond. Honden en katten worden ondergebracht bij dierenopvangcentrum Hokazo en andere dieren worden bij gespecialiseerde opvangcentra in de buurt ondergebracht.

Onze twee dierenambulances hebben wij gratis in bruikleen gekregen van Stichting Dierenlot. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee, want de aanschaf van een geschikt voertuig is een enorme kostenpost. De ambulances hebben een gedegen basisuitrusting en worden twee keer per jaar door Stichting Dierenlot gecontroleerd op eventuele technische mankementen. Zo zijn onze ambulances altijd in een goede conditie en kunnen wij op een veilige manier hulp bieden aan dieren in nood.

Visie

Dierenambulance Hokazo verleent hulp aan alle dieren in nood uit onze regio, waarbij we samenwerken met gespecialiseerde opvangcentra voor het diverse aanbod dieren dat wij tegenkomen.

Missie

Het ultieme doel is elk dier zo spoedig mogelijk van noodzakelijke zorg te voorzien en hen over te dragen naar gespecialiseerde opvangcentra voor verder zorg. Want dieren een betere toekomst geven, dat is waar wij het voor doen.

Waardes

De dieren hebben uw hulp nodig!

Dierenleed wordt vooral veroorzaakt door het handelen van mensen. Daarom zijn wij ook verantwoordelijk om hen te helpen. Ook u kunt uw steentje bijdragen. Word ook vrijwilliger of donateur en steun de dieren.

Doneer nu

Bedrag